I morgon bar det av till Phuket

Saaa nu ar det sista kvallen i krabi.. fyyyy va tiden gick fort har kanndes som att vi kom igar.. Inte bra.. Nu ar det bara 1 vecka kvar sen ar det hemfard trakigt vill inte aka hem an.. tiden gar aldeles for fort skulle ha varit borta 4 ellr 5 veckor de hade jag latt kunnat.. har i krabi har vi iaf akt ut med en longtailboat varje dag nastan for det ar ingen fin strand har inne pa fastlandet sa amn far valja olika oar sa skjussar dom ut en och sen blir amn hamtad nar man vill..riktigt bra.. fin utsikt ar det ut over havet och sa at det massa berg man ser har knappt massor med kort som ni far se sen... Idag ahr vi varit vid poolen pa hotellet det ar forsta gangen vi ligger dar pa alla dessa dagar for de va lite molnigt idag men de va varmt men vi tog poolen iaf..
Men i morgon blir det trakigt va blir inte hmntade forens kl halv 2 pa eftermiddagen och sa maste vi checka ut kl 12 och sa tar det 3 timmar innan vi kommer till Phuket och det blir nog buss vi ska aka.. sa vi kommer ju komma fram runt kvallningen skonare att aka pa morgonen sa har amn hela dagen i Phuket sa amn kan ga runt och kolla lite..
Meen vi far ta kvallen och ata nar vi kommer och sen kolla shoppingen har ju sparat mig lite till phuket..
Har handlat lite har.. 1 klanning och 2 trosor och 2 par foppatofflor till ester och Alvin och en puma vaska.. det ar det enda..

Skriver men sen fran Phuket.. PusssOKram Ida o Jonas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0