Måndag!!

Jahaaaa dåå va det måndag.. Jobbade fredag och lördag D.. va jätte trött när jag kom hem för jobbade mellan kl 08:00-18:00 såå de blev några timmar.. Men skönt att vara ledig söndag och måndag men nu har jag 4 stängningar framför mig..
Jaa va ska man mer skriva har ju inte hänt så speciellt mycket bara jobbat och tagit de lungt.. håller på med mina sista saker i naturkunskapen nu iaf har 2 uppgifter till att lämna in och sedan ett slut prov som jag ska göra den 4 juni såå då är allt klart.. SKÖNT...
Just nu är jonas och tränar fotboll den slutar kl 20:00 såå han e snart hemma igen..sköönt e mysigast när han e hemma för nu kommer vi ju knappt att träffas på 4 dagar jag börjar jobba när han slutar och han sover när jag kommer hem så på fredag hinner vi ses några flera timmar och sen blir jag ledig helgen iaf.. man känner iaf att det börjar bli sommar e jätte varmt och skönt ute. Har varit molnigt idag men har varit mellan 20-25 grader ute.. Riktigt skönt vill ha sommar och varmt nu behöver inte vara nå kallt ute längre...

Sååå nu kom jonas hem och satte sig framför tv det är ju fotboll :) dom slutade väll lite tidigare för att hinna hem till det.. Jag är inte intresserad men jag kan ju ligga i soffan och mysa med jonas och läsa eller nått...
ska bara göra min sista laboration..


Hoppas ni har fint och varmt väder ute..                               HejOHopp


                                                            Jonas  I LOVE YOU

Varit och hälsat på gullhönan

Ester idag.. vi lekte hela dagen förutom 30 minuter när hon sov i bilen :)
Hoon är ju sååå söööt jag fattar inte och skrattar gör hon hela tiden grinade inte en sekund på hela dagen som jag va där..

Vill verkligen ha en lite unge dom e ju så sööta..


Skriver mera i morgon.. och får lägga ut en bild sen när vi har fått tillbaka våran dator..


Pusss på Ester..                                 Jonas Love You..

En trevlig kväll

hade jag igår, va hemma hos therese.. vi satt  bara och pratade hela kvällen och drack vin och cider.. så när jonas hämtade mig kl halv 12 såå hade det hunnit blivit nästan hela flaskan med vin..
Meen trevlig va det, de måste vi göra om igen..

Nu är kl snart 11 och jag har redan varit vaken 2 timmar och jag mår prima  bra :) va nyss till systemet igen för jonas ska springa göteborgsvarvet idag så då skulle han ha några öl tills efter loppet.. Så jag hoppas att det går bra för min älskling och skringa idag.. själv så ska jag jobba kväll idag så jag kan inte kolla hade varit trevligt annars :)

neej nu ska jag fixa lite här och säga hej då till jonas för han ska åka nu snart..



LYCKA TILL JONAS   Älskar Diig



SkeeppOHoojj

1/2 veckas ledighet

Jahaaa då va ledigheten slut då.. nu är det bara att börja jobba igen.. nästa ledighet är vecka 30 och 31 och det är bara 2 veckor i slutet av sommaren så nu har jag hela sommaren framför siig att jobba mindre kul när man tänker på de..

Meen meeen vi får väll stå i jonas ska ju oxå jobba hela sommaren så det är nog lättare då när båda jobbar.. Haa det bra

Pusss Heej

Äntligen

Har vi fått en dator hem igen.. Våran är inte klar än den skulle bli klar i slutet av denna månad men vi har fått lånat en av jonas föräldrar så att jag ska kunna skriva på mitt skolarbete igen..    :)
Jahaa kom hem från Tunisien i Söndags.. annars har det väll inte hänt så speciellt mycket som jag kan skriva vi hade bara fint 3 dagar utav 7 där nere.. meen de gjorde inte så mycket..

Tror att jag ska tvätta våra fönster idag dom börjar bli väldigt skitiga och nu när solen är framme såå syns det jätte bra. meen måste orak de oxå men ska böraj jobba i morgon så det är skönt om jag gör det nu när man är ledig för när jag jobbar så hinner jag inte..


Haa det gött..      Pusssar  Ida

RSS 2.0