Varit pa en bat utflylkt..

Idag\tog vi en speed\boat ochbesokte similan island.. en helt fantastiskt o.. helt otroligt sanden va som mjol och helt vit.. och vattnet va kristallklart man sag hur longt som helst.. vi tycket att phiphi oarna va otroliga forra gangen men inget slar detta.. helt otroligt och sa snorklade vi runt baten.. och pa vagen tillbaka hem sa stannade vi och kollade pa en massa delfiner som hopopade runt pa havet oxa en otrolig syn.. vartm idag oxa och stralande solsken..

Nu ar det bara 3 dagar kvar har pa kho lak.. sen bar det vidare till krabi.. hoppas det ar lika bra som det sags vara for har har vi ju blivit riktigt bortskammda med hotellet och frukosten och allt vi gjort.. och som vanligt ar dom sa otroligt gulliga och trevliga har.. Hejar altid och sa fort man gar forbi sa kommer det ett leende fram.. helt otroligt..

bilder far ni vanta med tills jag kommer hem for jag  tog inte med nagon kamera sladd.. meen den som vantar pa nagot gott vantar inte for lange.. For ajg hoppas bilderna blir  ungefar som i verkligheten for de blir en upplevelse.. Sager bara de dom som kan aka hit gor de for det ar vart varenda krona..

Neej nu far det racka for idag.. vert inte riktigt mer vad jag ska skriva.. Haa det bra.. PusssoKram Ida O Jonas

Kommentarer
Postat av: Melvins mamma

Säger bara:

Åhhhh!

2009-02-20 @ 09:45:27
URL: http://sandrakristofer.blogg.se/
Postat av: Magdalena

har du varit úte och sprungit längs stranden nu då??

2009-02-21 @ 14:39:35
URL: http://frokensarkioja.blogspot.com
Postat av: Helen

ja, det var jättekul att hitta tillbaka till din blogg, adressen försvann när jag bytte dator.



ha det gott i värmen, här snöar det så det räcker för flera veckor.

2009-02-22 @ 10:03:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0