Borås djurpark och tropikhus

Jag och jonas va först inne i stan och åt mat.. eftersom att vi skulle ha firat 4 år igår och skulle ut och äta men jag hade så ont i huvuet så låg i sängen hela kvällen och somnade kl 9.. så vi tog det idag istället..
Efter de så sa jonas vi åker till djurparken och kollar hur länge den har öppet och så va vi där kl 14:00 och de stängde kl 18:00 så då gick vi i djurpakren i ca 2 timmar.. va riktigt roligt och mysigt fanns många djur att se.. Och aporna är ju dom roligaste.. riktigt roliga va dom..
Efter djurparken så ville jonas gå in i tropikhuset som ligger precis brevid djurpakren.. och uuusch de va riktigt äckligt masssa gift ormar och ödlor.. och så matade dom ormarna när vi va där.. vi fick se när dom la in en råtta och så högg ormen den.. de va lite häftigt.. fast ussch de känndes som att det kröp ormar på en hela tiden man gick där inne.. vi fick även se när dom matade sälarna inne i djurparken och när de gjorde en massa konster och dansade.. Sen när vi kom hem så hade vi köpte jordgubbar och choklad.. riktigt gott att doppa jordgubbar i smält choklad mitt nya sommar godis kan äta såånt hur mycket som helst..


GRATTIS MORMOR..som fyller år idag.. Får väll kanske inte skriva hur många år hon fyller... men grattis iaf önskar Ida&Jonas.. Present kommer på posten..


Hoppas ni har haft en bra helg.. Och just de ska ju säga att jag har börjart varit ute och sprungit.. vi är ett litet gäng från jobbet som brukar springa.. Jag och linda ska ut i morgon iaf.. Berättar mer om de i nästa inlägg..


Haa det bra... Pussar Ida

Kommentarer
Postat av: mamma

kul att ni varit i djurparken. det är en fin park ni har i borås med mycket djur. jag och matilda tyckte det var kul när vi var där.grattis till fyra år. kram

2008-07-07 @ 09:59:36
Postat av: Ida

Tack.. Jaa den va faktiskt bra och den va stor.. meen de va bra.. vi hade tur med äderet oxå.. de va ingen sol fast de va varmt men vi klarade regna.. när vi kom hem så började det ös regan :) Kram

2008-07-07 @ 10:20:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0