Kort natt

Ja en kort nattsömn blev det.. Endast 3 timmar sömn ville sötisen ha.. Nu har vi varit uppe 1 timme och försöker få henne att sova så jag iaf får sova nån timme till, hon somnar i min famn men så fort jag lägger ner henne i sin egen säng så vaknar hon och skriker tills man tar upp henne.. Har nån några tips på va man kan göra??


Kommentarer
Postat av: Bästis

Hoppas du hade en trevlig nyårsafton med Jonas, Ebba och Matilda. Jag försökte sms:a dig på kvällen men upptäckte att pengarna var slut =(



Ni kanske får ta och sätta Ebba i en bilbarnstol i sängen så kanske hon somnar :P Funka ju tydligen när jag var liten.



Puss

2012-01-02 @ 14:02:49
Postat av: Svar sara

Hej.. Ja vi hade en lugn och skön nyårsafton.. Va gjorde du??

Ja får testa de :) de är typ varannan natt ena bra och andra mindre bra..

Puss

2012-01-02 @ 16:25:40
Postat av: Bästis

Va skönt =) Min var också ganska lugn. Vi var 5 tjejer som firade den. Vi lagade jättemycket mat och bara åt och åt. Sen tog vi oss ut genom fönstret ut på taket och kollade fyrverkerierna. Det var jättefint. Tydligen så skickar folk upp ballonger nuförtiden. Det såg jag aldrig i Norberg.

Jag hoppas Ebba får in en bra sovrutin snart. Men lite knepigt ska det nog vara ibland, annars blir det lite långtråkigt ;)

puss

2012-01-02 @ 18:57:20
Postat av: Svar sara

va skönt att de va lungt.. :)

Jaa nej för lätt ska det inte vara att ha barn då är det ju ingen match.. Mmm.. mamma säger att de magknipen brukar oftast sitta i tills de är 3 månader så hoppas de ger sig efter de.. :)

puss

2012-01-02 @ 21:49:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0